Curs de Meditació, consciència i nou paradigma

“Descobreix el teu immens potencial”

La Meditació és una pràctica senzilla, agradable i molt fàcil d’introduir a la nostra vida quotidiana. Quan es practica regularment ens prepara per una nova manera de ser, de pensar i d’operar utilitzant el potencial creatiu latent que resideix en el nivell més profund de la nostra ment.meditació avançada (2)

La meditació va sorgir de la necessitat d’explorar nivells profunds de la ment, nivells  més subtils i silenciosos. Amb aquesta finalitat van anar sorgint diferents tècniques de meditació més o menys efectives. La que s’ensenya en aquest curs és la que es practica des de fa més de quatre mil anys a l’Índia i sorgeix de la filosofia Vèdica.

L’objectiu del curs és entrenar la ment per calmar els pensaments improductius i aprendre a gestionar els estats emocionals amb la finalitat última d’establir-nos en l’estat de consciencia pura. En aquest estat la consciència humana s’obra a l’experiència directa del camp unificat que és la base de tot l’Univers.

Aquest curs prepara a l’alumne en el marc del nou paradigma energètic amb la terminologia científica apta per aquest coneixement. El nou paradigma ens diu que el món no és material i que està compost de camps energètics que provenen d’una única força fonamental anomenada camp unificat.

 Format del curs

  • El curs està format de dues parts: teòrica i pràctica.
  • Estructura:  Classes de 2 hores, un dia a la setmana, amb una durada de 8 setmanes.
  • Format de grup

 

Imparteix: Sílvia Presas Ferrer

El centre

El Centre Sana és un espai dedicat al benestar i a l’expansió de la consciència a través de tècniques de meditació, Ioga i teràpies alternatives. Vine a coneixe’ns.

Telf. 635635302