“Desplegant el potencial il·limitat de la ment.”

El curs de Meditació Superior: Samyama i Siddhis està basat en les ensenyances dels Ioga Sutres de Patanjali i explicat des de la revolucionaria visió del nou paradigma energètic.

Vivim gairebé sempre bolcats cap el món exterior, els nostres sentits són com antenes per les quals rebem una gran quantitat d’informació que entreté la nostra ment i ens impedeix vivenciar els nivells més profunds de la nostra existència. Entrenant la nostra ment ens preparem en  l’habilitat de pensar i actuar des del nivell més subtil, el camp de la consciència pura on els nostres pensaments obtenen el seu màxim nivell d’energia i propòsit.

El sistema de Ioga de Patanjali està fonamentat en el Raja Ioga que és el ioga de la introspecció. Els Ioga Sutres  és un text que forma part de la ciència Vèdica de l’Índia i consta de cent noranta-sis aforismes (sutres) distribuïts en quatre capítols. En el capítol  tercer s’exposa el Samyama i els Siddhis que són l’estructura tècnica per accedir al potencial il·limitat latent en el nostre interior.

Aprofundirem en el coneixement del nou paradigma energètic amb la terminologia científica apta per aquest coneixement. El nou paradigma ens diu que el món no és material i que està compost de camps energètics que provenen d’una única força fonamental anomenada camp unificat. 

Format del curs

  • El curs està format de dues parts: teòrica i pràctica.
  • Estructura:  Classes de 4 hores un dissabte al mes  amb una durada de 10 mesos.
  • Format de grup
  • Requisits: és imprescindible haver fet el curs de “Meditació, consciència i nou paradigma”

 

Imparteix: Sílvia Presas Ferrer