Kun dance

Kun Dance és dansa improvisació amb eines de les teràpies psicocorporals i artístiques. És una investigació personal a través del moviment de l’expressió i de la creació artística.

Kun (كن) és una paraula àrabs que es refereix a l’acte de manifestar, existir o ser. Alhora K’un en el tradicional Llibre de les Mutacions de la xinesa és el símbol del que receptiu.

Kun Dance fa referència a aquestes dues qualitats bàsiques de l’ésser humà, l’aspecte receptiu i l’aspecte actiu creador. Jo ho dic ser i existir. Tot acte creatiu aquesta sustentat per tots dos.

Kun Dance busca completar els cicles d’aprenentatge personal. Utilitza el cos, el moviment i la dansa com a mitjà d’expressió i creació. És un llenguatge tant energètic com simbòlic que pot donar nous sentits als esdeveniments de les nostres vides.

Kun Dance s’adreça a qualsevol persona que busqui començar o continuar aprofundint i investigant en la consciència de si mateix i que vulgui gaudir del seu moviment com a expressió i creació directa del seu ésser. Segons de les necessitats del grup i de cada participant el treball s’enfoca més de manera artística (com a art escènic) o de manera psicoterapèutica (aprofundint en les dinàmiques personals i del grup).

 

Imparteix: Dominik Borucki

El centre

El Centre Sana és un espai dedicat al benestar i a l’expansió de la consciència a través de tècniques de meditació, Ioga i teràpies alternatives. Vine a coneixe’ns.

Telf. 635635302